Melissa Horn tok turen til Tromsø etter sommerlige Slottsfjell. Hun ønsket seg vinterjakke  – og å få spille mer! Og fantastisk syntes hun det var. Mange hadde gledet seg til nettopp henne på Bukta i år. På en rockefestival som Bukta passer de usminkede utleveringen hennes utrolig bra.

Buktafestivalen 2011 – tekst og foto: Elisabeth C. K. Reitan

Folk er glade for å få Melissa på scenen lørdag aften.

‘’Hun er søt’’, ‘’hun er sart’’, ‘hun har en følsom stemme’ og ‘jeg liker henne’.

Vi snakker med Reidar Eilersen, som selv har en liten festival på rullebladet (Reinfjord festivalen).

Reinfjordfestivalen er av de festivalene som startet som et tiltak for å få hjertestarter til bygda, som hadde mistet legebåten og trengte hjertestarter, og som i fire dager i sommer har hatt 200 folk i ei bygd som ellers huser 5 innbyggere. Den type festival som ikke mottar støtte, men som ender med økonomisk plussregnskap.

Men altså, Reidar, som med strålende blikk kan fortelle at han har hørt Melissa Horn sammen med Lars Winnerbäck i Bergen. Han er stålende fornøyd med Melissa her i Tromsø i kveld!

Melissa Horn (Astrid Melissa Edwarda Horn Weitzberg, født i 1987) har utgitt to plater og den tredje er i følge hennes nettsider, klar for utgivelse september i år.

Den første plata hennes het ‘Långa nätter’ (2008) og ble etterfulgt av ‘Säg ingenting till mig’ (2009). Så kommer altså ‘Innan jag kände dig’ til høsten.

Først publisert på FM (2011)