– Det har vært mye fokus på flom og vann, sa pressesjef Thor Birkeland i Hamar Music Festival til festivalmagasinet.com da vi snakket med han tidligere på dagen. Konsertområdet ligger da også rett over det som har vært vannflata de siste ukene.

 

Sted: Hamar Music Festival, Strandgateparken kl 18:00 den 25.06.2011

Forhåndssalget hadde trolig derfor vært labert. Det er sagt at dersom det kommer 3000 publikummere så er arrangørene fornøyde.

Men når smått legendariske Postgirobygget etter hvert sang den ene sommerhitten etter den andre, blant annet «Sløv uten dop», «Lei av å bli lurt» og «Solskinnsdag», steg stemningen og sletta fyltes opp av glade mennesker.

Det kan ikke ha vært plass til så mange flere i konsertområde, og da kan vi anslår antallet til å være mellom 4-5000.

Postgirobygget var tydelig klar over at klokka kun var 18.00, men holdt ut og fikk opp temperaturen slik at ekstranumre måtte spilles. Da sang bandet om ’noe av det styggeste’ og avsluttet med en versjon av «Barn av regnbuen» ( Lillebjørn Nilsen) med mer trøkk og musisering enn hva vi er vant med.

Og det var fint – og ikke minst en coolt rockete avslutning.

  • Hamar Music Festival23.-26. juni

Tidligere publisert på FM (2011)