Peder Løsnegård, alias Lido Lido, er godt kjent. Som oppvarmer til Snoop Dog blant annet. Spilt på Øya og by:Larm. På veg til Kollen. Og i aften å se på scenen på Hamar Music Festival.

Hamar Music Festival – Tekst og foto: Elisabeth C. K. Reitan

19-åringen fra Tysvær utenfor Haugesund, opptrådte sammen med bandet sitt, torsdag 28.juni på Hamar Music Festival 2012, for et publikum på omlag 2200 mennesker.

Det ble det feststemning av!

Han kom som et skudd, Lido Lido, rett fra intet og inn i samarbeide med artister som Madcon’s Yosef, Timbuktu, Jarle Bernhoft, Ole Edvard Antonsen og Little Steven. Remikset Susanne Sundførs ‘the Brothel’ (angivelig til begeistring for henne).  Sett på tv, hørt på radio.

Kul kar med energi og balanse og en stemme en får lyst til å høre mere på.

3. februar i år ga han endelig ut sin første plate ‘Pretty Girls & Grey Sweaters’ på Universal Music.

Begeistringen lyser lang veg fra 8-åringer og fra voksne.

Sjarmerende og varmt snakker Lido Lido mellom sangene, hopper og danser…og blant publikum danses det alldeles alder uvedkomment. Lydmannen gjør en god jobb -og regnet er alldeles blåst vekk.

‘Korr mange kjenne t Sweet?’

Spørsmålet kommer fra Lido Lido. Få hender kommer opp. Fra scenene får vi Sweet’s ‘’Love Is Like Oxygene’. Herlig!

Kvalitetsbevisst

Lido Lido er e kvalitetsbevisst mann.

På bloggen hans fra 26.juni klokken 04:50 finner et innlegg med tittelen ‘’Kraft & Kvalitet’’. Ordene er viktige, tekstene i sangene hans er viktige.

Han skriver:

– ’’Det er også en del av grunnen til at jeg skriver så blodærlige tekster som jeg gjør. Om du vil bli kjent med meg, hør gjennom albumet mitt, ikke les et intervju.’’

Lengre ned skriver han:

…’’hvorfor i huleste gjøre noe som helst dårlig?! Og hvorfor gjøre noe man er dårlig til?! Om du velger å gjøre noe, gjør det med hele hjertet ditt og gjør det KUN om du elsker det. Aldri kast bort tid på å gjøre iunnspirerende ting, eller gi fra deg noe med dårlig kvalitet. Jeg forstår ikke hvordan man kan det.’’

Lovende og en blogg å følge!

Etter et aldri så lite varmhjertet publikumsfrieri får vi ‘Numbers’ (fra debutskiva hans). ‘’Different’ er bare herlig. Ja, det hele er aldeles til å bli lykkelig av.

Et sted nær deg

Fredag spiller han på Kollen sommerfestival. – Sjekk om han spiller ‘et sted nær deg’ i sommer for her har vi vårt nye allemannseie, som med stor sannsynlighet kommer til å være det, så lenge han synes det er noe han får til.

Han er levende og vi blir begeistret!

HMF 2012 avsluttet kvelden med Dunderbeist. Det er musikk i Hamar sentrum nå.

Masse musikk – og fest som varer helt til søndag!

 

 

Saken først publisert på FM i 2012