Det tok litt tid, litt lang tid egentlig, før det ble plass for allsang på Atlungstad fredagskvelden. Men nede ved vannet på Atlungstad brenneri var det bygdefest og god stemning.

Tekst og foto Elisabeth Klæbo Reitan

Hellbillies på scenen
Kveldssola ga god stemning
Øl og vin på festilvalvis

Det er lite jeg har å si om konserten – Hellbillies som slår til med hardrock er ikke akkurat hva jeg forventer meg. Jeg savner nok litt den country-vise epoken de tydeligvis har lagt bak seg. Men folk koser seg – ølsalget må gå strålende -solnedgangen gjør sitt for at stemningen er på topp.

Eg vil ha deg, Mørkemann, 20 år på vegen, Sur så regnebær, Råka ta ei pil… mange låter ble spilt men stemningen ble påtagelig bedre når Den finaste eg veit kom omlag en time uti konserten.

Atlungstad brenneri er et gammel spritbrenneri på Hedemarken – som hadde aktivitet fra midten av 1800-tallet til fram til omlag 2000. Idag er det blant annet brukt til utendørsteater -og konserter. Et riktig så idyllisk sted ved Mjøsa.