Illustrasjon: Ella Bratt Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Tradisjonen tro blir det sommershow med humor ved Mjøsa! Premiere onsdag 26. juni 2024.

Gjengen bak Hamar Teater har med seg gamle travere og nye forsterkninger, når de setter opp Shakespear sitt stykke The Winter’s Tale som utendørsteater på Atlungstad Brenneri. Vintereventyret har riktignok blitt til Så sjalu atte hjælp! sånn for enkelthets skyld å forbigå årstidsforvirringen. Og med Inga-Live Kippersund med regi så blir det garantert både underholdende og fargerikt. Ja, fargerikt pleiere det være for skredderen Inga-Live pleier også å ta ansvar for kostymene.

Dette er 11. året de setter opp Shakespear som utendørsteater på samme sted. Vinterstid finner du dem i Hamar Teater, og litt rundt om. Atlungstad er et gammlt brenneri, nå spiseri og nærmeste nabo til golfbanen. Hamar Teater ligger i Hamar Gamle Rådhus i Victoriakvartalet. Og som om ikke dette var nok: ensemblet er et eventyr i seg selv.

Sommerteateret pleier ha gode bilder av deres egen Dr Jones (ref NRK P3) alias (eller var det motsatt kanskje; ) Jonas Jeremiassen Tomter. – Kanskje får vi sneket til oss noen av disse etter hvert og kan oppdatere med det.

Men, altså. Til Atlungstad med dere alle nå og kos dere med sommerteater i den fine sommerkvelden. Klokken 19 hver kveld som det spilles. Kombiner gjerne med besøk i Spiseriet før forestillingen.

Foreløpig kan vi se noen egne bilder fra tidligere forestilling En midtsommernattsdrøm i 2019:

Premiære for årets forestilling er 26.juni

Forestillinger i perioden 26.juni – 5. juli og 6-. 11. august 2024

Billetter fås kjøpt på https://www.sommerteater.com/